Beyoncen shokkipäätös: Menestyksekäs ura hyllylle!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin r&b-tähtiin lukeutuva Beyonce Knowles aikoo jättäytyä uraltaan pitkälle tauolle. Näyttelijänäkin menestystä saanut supertähti haluaa keskittyä jatkossa enemmän yksityiselämäänsä yhdessä miehensä Jay-Z:n kanssa.

27-vuotias laulaja-näyttelijä on viilettänyt viime vuodet kovalla tahdilla musiikki- ja elokuvamaailman kiireiden merkeissä. Beyonce keikkailee parhaillaan Euroopassa ”I Am…” -nimisellä maailmankiertueellaan. Kiertue on jäämässä viimeiseksi vuosiin, sillä hän aikoo pitää kahden vuoden tauon.

Beyonce on jo aiemmin valitellut haastatteluissaan, että hän ja Jay-Z eivät tunnu löytävän kiireisistä aikatauluistaan yhteistä aikaa yksityiselämälleen.

– Prioriteettini ovat hiljalleen vaihtumassa. Siksi pidän mahdollisesti kahden vuoden tauon tämän kiertueen jälkeen. Olen tehnyt tarpeeksi töitä voidakseni toteuttaa sen. Me yritämme synkata kalentereitamme, ja aloin suunnitella tätä kiertuetta jo vuosi sitten varmistaakseni, että saamme myös yhteistä aikaa, Beyonce kertoi Marie Claire -lehden haastattelussa.