Heroes-sarjan teinitähti haluaisi olla koukussa seksiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin Heroes-sarjasta tutuksi tullut näyttelijä Hayden Panettiere on pitänyt julkisuudessa matalaa profiilia. Vastanäyttelijänsä Milo Ventimiglian kanssa taannoin seurustellut teinitähti ei ole ryvettynyt myöskään skandaaleissa.

Nyt Hayden Panettiere on kuitenkin paljastanut hieman yksityiselämänsä saloja vieraillessaan New Yorkissa sijaitsevalla Highline Ballroom -klubilla. New York Post -lehden mukaan Hayden keskusteli ravintolassa ystävänsä kanssa kovaan ääneen Salaiset kansiot ja Californication -sarjojen tähdestä David Duchovnystä, joka ajautui taannoin avioeroon seksiriippuvuutensa takia ja oli ongelmansa takia jopa vieroitushoidossa.

19-vuotias teinitähti kikatteli ystävänsä kanssa ja kertoi, että mikäli hän olisi koukussa johonkin asiaan, se olisi ehdottomasti seksi.