Homokohtaus oli tuskaa Twilight-tähti Robert Pattinsonille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-elokuvassa taannoin valkokankaallakin nähty näyttelijä Robert Pattinson nähdään pian valkokankaalla sekä alastomana että homokohtauksessa yhdessä Javier Beltranin kanssa. Kyseessä on Little Ashes -elokuva.

Näyttelijänkyvyistään varsin ristiriitaisia kommentteja saanut Robert Pattinson esittää pääosaa Salvador Dalista kertovassa elokuvassa. Siinä hänellä on rakastelukohtaus toisen miehen, Federico Garcia Lorcan roolia esittävän Javier Beltranin kanssa. Kohtauksen kuvaaminen oli kuitenkin hänelle tuskallinen kokemus.

Erityisen vaikeaksi näyttelijä koki kuitenkin odottamattomasti sen, että kumpikaan näyttelijöistä ei ajanut partaansa. Tämän seurauksena epämukavinta olikin juuri toisen miehen parta. Pattinsonin mukaan hän säälii jatkossa naisia heidän joutuessa tekemisiin miehen parran kanssa.

– Kieltäydyimme molemmat parranajosta ennen kohtauksen kuvaamista. Se oli erittäin epämukavaa, kun raavimme toisiamme parroillamme. Halusin tehdä homokohtauksen näyttääkseni mitä voin tehdä, mutta Dali on koko elokuvan ajan uskomattoman itsekeskeinen hahmo, joten oletin alastonkohtauksen ja sen sellaisen tekevän minusta joka tapauksessa hermostuneemman, Robert Pattinson kertoi Los Angeles Times -lehden mukaan.