Jessica Simpsonin erikoinen pulma: Keikka vai delfiinit?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Country-musiikkiin tyylinsä vaihtanut poptähti Jessica Simpson on joutunut eläinsuojelijoiden hampaisiin tulevan konserttinsa takia. Hänet on kiinnitetty esiintymään San Diegon SeaWorldiin.

Eläinsuojelijat vaativat Simpsonia peruuttamaan konserttinsa protestina puistossa vankina pidettävien delfiinien puolesta. PETA-järjestön mukaan turisteja varten vangitut delfiinit pitäisi vapauttaa. Aktivistit ovat ottaneet yhteyttä sekä Jessicaan että hänen manageri-isäänsä.

– Ihmisenä joka asuu kuin akvaariossa alituisesti julkisen tarkastelun alaisena, voisitte ajatella eläimiä, jotka joutuvat elämään tarkkailun alaisena koko elämänsä. SeaWorldissä ei ole mainoskatkoja eikä esityksiä voi perua, Michelle Cho kirjoitti Simpsonille.

Vuonna 2006 SeaWordissä nähtiin tapaus, jossa esityksistä stressaantunut Kasatka-niminen valas hyökkäsi esityksen aikana ohjaajansa kimppuun yleisön seuratessa tapausta kauhistuneena. Järjestön mukaan puisto ei pidä asianmukaisesti huolta eläimistään.