Miss California teki ”rihannat” nakukuvilleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Skandaalien ristitulessa parhaillaan oleva Miss California Carrie Prejean voi menettää missikruununsa, mikäli missipomot ja Donald Trump näin maanantaina päättävät. Kielletyistä nakukuvista kärähtänyt missi on ryhtynyt epätoivoiseen yritykseen poistaa kuvat internetistä.

Carrie Prejean on ottanut mallia supertähti Rihannasta, jonka rajut alastonkuvat päätyivät internetiin perjantaina. Missin lakimiehet ovat lähettäneet kuvat ensimmäisenä julkaisseelle TheDirty -julkaisulle kirjeen, jossa kuvia vaaditaan poistettavaksi välittömästi verkkosivustolta, TMZ uutisoi.

– Yksi neiti Prejeanin kuvista on otettu laittomasti käyttämällä vääriä perusteita. Hän oli vasta 17-vuotias alaikäinen, eikä hän kyennyt itse vastaamaan teoistaan. Toinen kuva on samanlainen, mutta ei aito. Sitä on muokattu digitaalisesti ilman hänen lupaansa, missin lakimiehet perustelevat vaatimuksiaan.

Sivusto on vastannut lakimiehille ja ilmoittanut kuvien julkaisun olevan laillista, koska ne liittyvät olennaisesti julkisen henkilön tekemisistä käytävään keskusteluun ja hänen tekoihinsa. Kuvia ei suostuttu poistamaan sivustolta. Myös Rihannan lakimiehet ovat viikonloppuna lähettäneet samanlaisia kirjeitä useille verkkosivustoille.