Seksikkäästä Megan Foxista tulossa meikkaajien kauhu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Megan Fox on tykästynyt tatuointeihin ja hänellä onkin tällä hetkellä jo kahdeksan tatuointia vartalossaan. Niistä suuren Marilyn Monroen kasvokuvan hän otti ensimmäisen Transformers-leffansa kuvausten jälkeen.

Nyt Megan Fox haluaa tulla tunnetuksi myös tatuoinneistaan, sillä hän suunnittelee ottavansa suuren koko käden peittävän tatuoinnin oikeaan käteensä. Näyttelijöiden tatuioinnit joudutaan lähes aina peittämään elokuvien kuvauksia varten, ja jo nyt Foxissa on meikkaajille kova työsarka. Uuden koko käden tatuoinnin jälkeen hänestä on tulossa varsinainen meikkaajien kauhu.

– Tulen peittämään koko oikean käteni. En vielä tiedä mitä minä aion siihen ottaa, mutta siihen tulee ainakin yksi suurempi kuva, joka ulottuu olkapäästä kyynärpäähän saakka, Megan Fox paljasti StarPulse-julkaisun mukaan.

– Ewan McGregorilla on myös koko käden tatuointi. Ihmiset eivät edes tiedä sitä. Se saadaan piiloon puolen tunnin meikkauksella, joten mitä sitten?

Megan Fox on ylpeä suuresta Marilyn Monroen tatuoinnistaan, koska hän on haaveillut sellaisesta pikkutytöstä saakka. Kaunotar on aina ollut suuri Monroen fani.