Tältä Victoria Beckham näyttää hikisenä ja ilman meikkiä – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Superjulkkis Victoria Beckham näyttäytyy yleensä julkisuudessa vain viimeisen päälle stailattuna ja meikattuna. Nyt hänet on kuitenkin saatu ikuistettua meikittömänä ja yltä päältä hikisenä.

Paparazzikuvaaja bongasi Posh Spice -lempinimellä tunnetun Victoria Beckhamin palaamassa kuntosalilta siniseen urheiluasuun sonnustautuneena. Muotiluomuksissaan supertähti näyttää usein lähinnä ulkoavaruuden vieraalta, mutta tuoreessa kuvassa meikitön Victoria näyttää yllättävän normaalilta kansalaiselta. Katso kuva tästä.

Kahden tunnin kuntosalisessio ei ole Victorialle vierasta, sillä hänen kerrotaan käyvän Beverly Hillsissä sijaitsevalla Sports Club LA -kuntosalilla nykyisin peräti kuusi kertaa viikossa. Silminnäkijöiden mukaan Posh Spice on salilla kuin kuka tahansa muukin henkilö ja nauttii harjoitustensa jälkeen usein mehua kaikessa rauhassa.

Salin jäsenyys maksaa noin 1.800 euroa vuodessa, joten kyseessä ei ole mikään varsinainen ökyklubi, vaikka siellä käyvät myös muiden muassa Jessica Alba, Heidi Klum ja Justin Timberlake.