Ciara: ”Alastonkuvani julkaistiin ilman lupaa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uuden Fantasy Ride -albuminsa viime viikolla julkaissut r&b-tähti Ciara on kertonut katuvansa taannoisia alastonkuviaan. Tähden mukaan Vibe-lehdessä julkaistut kuvat laitettiin lehteen ilman hänen lupaansa.

Viime vuoden lokakuussa lehdessä julkaistut alastonkuvat eivät olleet Ciaran makuun, sillä hänen mukaansa lehden kanssa ei sovittu niiden julkaisemisesta. Laulajan mukaan lehteen piti alunperin päätyä aivan toiset kuvat. Julkaistussa kuvassa Ciara nähtiin alastomana, vain korkokengät jalassaan ja kädet intiimien paikkojen peittona.

Laulajan mielestä lehteen lopulta päätyneet kuvat esitetään häntä halventavassa sävyssä.

– Kuvauksen tarkoituksena oli esittää minut ylistämässä vartaloani, mutta se ei mennyt suunnitelmien mukaan. Minulle annettiin kuvien käytöstä etukäteen aivan erilainen kuva, Ciara kertoi New York Post -lehdelle.

– Lehdessä julkaistun kuvan ei pitänyt päätyä lehteen. Se ei ollut kuva, joka piti julkaista, mutta en voi kontrolloida kaikkea, joten minun pitää vain jatkaa elämääni, katkera laulaja lisäsi.

Britney Spearsin Lontoon keikoilla avausartistina kesäkuussa esiintyvä laulajatar jyllää tällä hetkellä maailman radiosoittolistoilla Love Sex Magic -hitillä, joka oli Suomessa viime viikolla radioiden 22. soitetuin kappale.

Uudella Fantasy Ride -albumilla Ciara on työskennellyt usean huipputuottajan ja -artistin kanssa. Yhdysvalloissa albumi on jo noussut jo pelkästään ennakkotilauksilla iTunesin ladatuimmaksi r&b-albumiksi. Moninkertaisesti platinaa albumeillaan myynyt laulajatar duetoi levyn ensimmäisellä singlejulkaisulla Justin Timberlaken kanssa

Atlantasta kotoisin oleva 23-vuotias Ciara julkaisi vuonna 2004 Goodies-debyyttialbuminsa, joka on myynyt kolminkertaisesti platinaa. Albumilta lohkaistiin jättihitit Goodies, Grammy-ehdokkuuden ansainnut 1, 2 Step sekä Oh. Vuonna 2006 julkaistiin platinaa myynyt Ciara : The Evolution. Musiikin ohella Ciara on luonut uraa näyttelijänä ja ollut mukana muiden muassa Make A Wish –hyväntekeväisyysjärjestön toiminnassa.