Hollywood-katastrofi: Yhdeksän loukkaantui leffakuvauksissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme viime viikolla kuinka Nicolas Cagen tähdittämän The Sorcerer’s Apprentice -elokuvan kuvaukset jouduttiin keskeyttämään New Yorkin keskustassa kahden sivullisen loukkaannuttua takaa-ajokohtauksen epäonnistuttua. Nyt saman leffan kuvauksissa on sattunut jo toinen vakava onnettomuus.

Tuorein onnettomuus sattui varhain keskiviikkoaamuna, kun katumaasturi törmäsi kovalla nopeudella pysäköitynä olleeseen autoon New Yorkin Times Squarella. Maasturin kuljettajan oli määrä törmätä taksiin, mutta sen sijaan se ohjautuikin vielä tuntemattomasta syystä henkilöautoon.

Molemmat autot lensivät törmäyksen voimasta paikkaan, jossa kuvausryhmän jäsenet seurasivat tapahtumia. Tällä kertaa peräti yhdeksän kiidätettiin sairaalahoitoon. Loukkaantuneilla kerrotaan olevan pääasiassa pieniä vammoja. Vielä ei ole tiedossa kuinka moni oli kuvausryhmän jäseniä ja kuinka moni täysin sivullisia, The New York Post uutisoi.