SIG-yhtyeeltä koskettava viesti kadonneelle laulajalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toissaviikon keskiviikkona Raisiossa kadonnut SIG-yhtyeen keulahahmo Matti Inkinen on edelleen kateissa viime viikon suuretsinnöistä huolimatta. Häntä etsittiin poliisin ja vapaaehtoisten voimin usean päivän ajan Raision alueelta.

Maastoetsinnät jouduttiin lopulta kuitenkin keskeyttämään tuloksettomina, mutta etsintöjä jatkettiin vielä vesialueella. Joidenkin tietojen mukaan viimeinen havainto laulajasta olisi saatu laiturilta. Inkisen liikkeistä, olinpaikasta tai kohtalosta ei ole vieläkään saatu varmoja uusia havaintoja.

Hänen yhtyeensä jäsenet julkaisivat yhtyeen verkkosivuilla viikonloppuna koskettavan viestin kadonneelle keulahahmolleen. Viesti löytyy kokonaisuudessaan alta.

Puolitoista viikkoa on kulunut ja ajatukset vaeltavat pitkin metsiä, vesistöjä ja piilopirttejä. Ajatusleikkinä että Matti, olet siellä jossain ja sinä itse tai joku seuralaisesi lukee tämän, niin SIG-perhe haluaa sinun tietävän seuraavan!

Ikävä ja suru on suuri ja tietämättömyys tietysti ajan kuluessa nostaa päätään esiin ja shokki on muuttumassa epätietoisuudeksi. Epätietoisuus siitä, missä Maestro mahtaa tällä hetkellä leijailla.

Yhtyeen jäsenet haluavat kertoa Sinulle, Matti Kalevi Inkinen, että vaikka tilanne on joskus tukahduttavan piinallinen ja katkonaiset unet kantavat meidät aina seuraavaan päivään, niin jos tahtosi on ottaa asioihin etäisyyttä, me seisomme tukenasi 100-lasissa. Me kestämme kyllä tiedon että ”Matti on lomalla ja vähän Interreilaa”.

Palaat keskuuteemme kun aika on!

– Juha, Jukka, Erkka, Jouni, Wode, Sale ja Petri