Simpsoneiden Maggie-vauva puhuu sittenkin – superjulkkis äänenä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimmasta Simpsonit-animaatiosarjasta tuttu pikkuvauva Maggie Simpson on tähän saakka tyytynyt vain mumisemaan ja maiskuttamaan tuttiaan, sillä ikuinen vauva ei ole osannut puhua. Maggie on avannut suunsa kerran aiemmin, kun hän sanoi Elizabeth Taylorin äänellä ”isi”.

Nyt tilanteeseen on tullut muutos, sillä Maggie on viimein lausunut ensimmäiset sanansa. Hän aloittikin tyylillä, sillä pienokaisen ensimmäiset sanat eivät olleet ”äiti” tai ”isi”, vaan niiden sijaan hän piti pitkän puheenvuoron vauvojen oikeuksista. Maggie sivalsi sanoillaan oikeussali-tyylisessä kohtauksessa Mediocri-Tots -lastentarhan johtajaa, joka aikoi tuhota maan tasalle kokonaisen asuinkorttelin.

Jakson lopussa Maggie esitettiin menestyneenä arkkitehtina, mutta tarkempia juonenkäänteitä varten tulee odottaa kyseisen jakson esittämistä. Yhdysvalloista kantautuneiden tietojen mukaan Maggie kuulosti kovasti Hollywood-tähti Jodie Fosterilta, joka toimi kyseisen jakson vierailevana äänenä, Daily Mail kertoo.