Hui, Tässä on Täydellinen Nainen ilman meikkiä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -televisiosarjan tunnetuin tähti Eva Longoria nähdään yleensä julkisuudessa ja punaisella matolla ”täydessä tällingissä”, eli huoliteltuna ja meikattuna. Poikkeus vahvistaa kuitenkin tässäkin tapauksessa säännön.

Eva Longoria on nyt bongattu Washington DC:n lentokentällä hänen saapuessa kaupunkiin Valkoisessa talossa seuraavana päivänä järjestettyä presidentti Barack Obaman kutsuvierasillallista varten. Meikittömänä lentänyt supertähti ei ollut luonnollisestikaan parhaimmillaan usean tunnin lennon jälkeen. Katso kuvat tästä.

Suurehkoilla silmäpusseilla varustettu ja väsynyt näyttelijä oli pukeutunut rentoon matkakuosiin, eli violettiin velour-asuun. Päässään hänellä oli syvälle vedettynä musta lippalakki, jonka alta paparazzit kuitenkin tunnistivat kansainvälisen tähden. Julkkislehdet ihmettelevätkin nyt miksi Eva ei heti peittänyt silmiään muiden julkkisten tapaan aurinkolaseilla.

Seuraavana päivänä Longoria loisti Valkoisessa talossa tavalliseen tapaansa. Nämä kuvat löytyvät tästä.