Natalie Portmanin iltapuku paljasti liikaa Valkoisessa talossa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Natalie Portman nähtiin viime vuonna alastomana lyhytelokuvassa Hotel Chevalier sekä Goya’s Ghost -elokuvassa. Molemmista vuoti materiaalia verkkoon jo ennen ensi-iltaa, ja sittemmin tähti ilmoitti ettei koskaan enää suostu alastonkohtauksiin.

Natalie on pitänyt lupauksensa ainakin tähän saakka. Lauantaina hänelle kuitenkin sattui nolo tilanne, kun supertähti oli osallistumassa presidentti Barack Obaman tilaisuuteen Valkoisessa talossa. Natalien iltapuvun yläosa petti sillä seurauksella, että hänen toinen rintansa näkyi asun alta. Paljastus ei ollut kovin suuri, mutta kuvaajien kamerat tallentavat armotta pienetkin virheet. Katso kuvat tästä.

Nakuelokuvansa jälkeen Portman korosti, ettei alastomuus sinänsä ole hänelle ongelma, mutta siihen kiinnitetään hänen mielestään aivan liikaa huomiota.

– En kadu sitä elokuvana, mutta minä todella masennuin, kun puolet elokuvan arvosteluista käsitteli alastomuutta. Se sai minut ajattelemaan, ettei minun olisi sittenkään pitänyt tehdä sitä. En halua piilotella vartaloani. Minusta alastomuus on kaunista elokuvissa ja seksi on todella suuri osa elämäämme. Se vie kuitenkin joskus huomiota tärkeistä asioista. Minun kuvani päätyivät pornosivustoille, ja se on juuri ongelmana, Portman kertoi tuolloin WENN-uutistoimistolle.