Tässä faktat Tukiaisen Netti-tv -fiaskon takaa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohujulkkis Johanna Tukiainen esiintyi kotoaan käsin lähetetyssä nettitelevisiossa vain neljän päivän ajan, vaikka sopimus TuksuTV-ohjelmasta oli tehty kahdeksi kuukaudeksi. Nyt Hymy-lehti kertoo näkemyksensä sopimuksen päättymisen syistä.

Lehden mukaan Tukainen lopetti lähetykset peittämällä ensin olohuoneessaan olleen kameran ja tämän jälkeen sammutti koko lähetyksen. Lehteen Tukiainen ei ollut sitä ennen yhteydessä, mutta kuten Starakin uutisoi, hän kertoi lopettamishaluistaan edellisenä päivänä blogissaan. Myös Hymy sai tiedon vain blogin kautta. Lopettamisen syyksi Tuksu kertoi erimielisyydet muiden asukkaiden kanssa.

– Tukiainen ilmeisesti unohti kertoa asunnossaan majaileville kahdelle alivuokralaiselleen, että kamera kuvaa asunnon olohuonetta 24h vuorokaudessa. Tästä syntyi erimielisyyttä, eikä Tukiaisen pikkusisar, Julia, enää esiintynyt tosi-tv:ssä kahden vuorokauden kuluttua alkustartista, Hymy kirjoitti tänään verkkosivustollaan.

Eilen viihdemedioissa uutisoitiin, että Johanna Tukiainen kuljetettiin poliisisaattueessa ja käsiraudoissa sairaalaan. Hymy arvioi, että tämä välikohtaus liittyy TuksuTV:stä aiheutuneisiin erimielisyyksiin.

– Erimielisyydet Tuksu-TV:stä mitä ilmeisemmin johtivat myös riitaan, joka kulminoitui Tukiaisen lauantai-iltaiseen sairaala- ja putkareissuun. Tuksu-TV ei Tukiaisen mielestä vastannut hänen arvomaailmaansa. Hänen mukaansa ohjelmassa ryypättiin ja haukuttiin ihmisiä liikaa, lehti kirjoittaa.

Big Brother -ohjelmasta tuttu BB-Niko ilmoitti tänään Staralle aikovansa jatkaa siitä mihin Tukiainen jäi, eli käynnistävänsä kotoaan vastaavan nettitelevision.

– Nyt tosiaan tuo Hymy.fi:n hanke on tulossa tänne mun kotiin. Eli kamera joka on päällä 24/7, ihan sama idea siis kuin TuksuTV:ssä, Niko paljasti.