Halle Berryn tuubitoppi kävi tiukaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Halle Berry on rankattu useita kertoja maailman seksikkäimpien naisten listalle. Vuosi sitten perheenlisäystä saanut supertähti on nyt karistanut raskaudesta kertyneet ylimääräiset kilot.

The Soloist -elokuvan ensi-iltajuhlissa pari viikkoa sitten nähty Halle Berry poseerasi yllättävän solakkana. Tähti on siis jälleen huippukunnossa ja valmiina uusiin haasteisiin elokuvamaailmassa. Nyt supertähti on kuitenkin kuvattu shoppailemassa yhdessä miesystävänsä kanssa. Halle oli pukeutunut ostosreissulle farkkuihin ja harmaaseen tuubitoppiin, joka näytti varsin tiukalta kaunottaren yllä. Katso kuvat tästä.

Taukoa näyttelemisestä parhaillaan pitävän tähden viimeisin työ on viime vuoden lopulla kuvattu elokuva Frankie And Alice, jonka kuvauksissa Berry myös paljastali vahingossa. Viime kuussa hänet kuvattiin myös poseeraamassa hiekkarannalla oman nimikkotuoksunsa mainoksissa.