Suomalaislehti lahjoitti Berlusconille penispumpun!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla muiden muassa suomalainen poliitikko Erkki Tuomioja haukkui Italian pääministeri Silvio Berlusconia kovin sanoin. Nyt spagettimaahan lähtee Suomesta kommenttien lisäksi myös mielenkiintoinen lahjapaketti.

Hustler-miestenlehden Suomen toimitus kertoo seuranneensa huolestuneena Italian pääministeri Silvio Berlusconin uhmakkaita kommentteja, joista osa on suunnattu Suomea ja suomalaisia vastaan. Lehti on kertomansa mukaan nyt keksinyt syyn ökypoliikon kärkeviin lausuntoihin.

– Olemme analysoineet tarkoin hänen käyttäytymistään. Analyysimme perusteella uskomme nyt ymmärtävämme, miksi pääministeri ajautuu jatkuvasti konflikteihin niin sisä- kuin ulkopolitiikassakin ja jopa yksityiselämässään, Hustler kirjoittaa.

– Kaikki viittaa siihen, että pääministeri Berlusconi joutuu yliampuvilla sanoilla ja teoilla kompensoimaan erään ruumiinpiirteensä mittasuhteita. Emme ole selvästikään ainoat, jotka ovat päätyneet samaan lopputulokseen, sillä pääministeri näyttää kärsivän uskottavuusongelmista kautta Euroopan.

Lehti on nyt kertonut lähettäneensä pääministeri Berlusconille konkreettista apua ja lahjoittanut hänelle tehokkaan penispumpun. Penispumppu on lähetetty suoraan pääministerin toimistolle englannin ja italiankielisen saatekirjeen kera.

– Olemme vakuuttuneita, että pumpun avulla pääministerin lausuntojen uskottavuus nousee huomattavasti. Toivomme myös, että pumpun säännöllisellä käytöllä olisi havaittava positiivinen vaikutus hänen lausuntojensa laatuun ja tyyliin.