TuksuTV:stä tulee NipsuTV: ”Kamera myös makuuhuoneeseen!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Johanna Tukiainen lopetti kahden kuukauden TuksuTV-lähetyksensä vain neljän päivän jälkeen, mutta nyt Big Brother -ohjelmasta tuttu Niko Saarinen on jatkamassa siitä mihin Tuksu jäi. BB-Niko aloittaa lähiaikoina NipsuTV-lähetyksensä maksullisena verkossa.

Stara tavoitti Nikon ja tiedusteli hänen suunnitelmistaan nettitelevision suhteen. Rahallisten tulojen lisäksi hän suostuu ottamaan kamerat kotiinsa, koska saa tyydytystä kameroista.

– Olen kai tullut kameroista jotenkin riippuvaiseksi ja mikä olisi parempi tapa tyydyttää itseään kuin se että kamera on 24/7 päällä kotonani? Ihmisiä myös kiinnostaa hurjasti elämäni, joten nyt haluan vastata ihan jokaiseen kysymykseen ja näyttää millaista se elämä on kotonani, Niko kertoo Staralle.

Pelkkään sohvalla makailuun Niko ei lähetyksissään tyydy, vaan hän lupaa antaa katsojille kaikensa. Tähän sisältyy myös alastomana esiintyminen.

– Ei ketään kiinnosta katsoa useita viikkoja kuinka istun talvitakki päällä sohvallani. Kuten jokaiseen hankkeeseen, niin myös tähän heitän itseni mukaan ihan 110 prosenttisesti. Onhan minut nähty parhaaseen katseluaikaan jo alasti useita kertoja Big Brotherissakin, joten se on minulle jo luonnollinen juttu. Jos kamera halutaan makkariin, niin sinnehän se sitten siirretään, Niko lupaa.

Lue Nikon koko haastattelu tästä!