BB-Niko: ”Parisuhderiidat suorana nettiin!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta tuttu BB-Niko, eli Niko Saarinen, aloittaa pian omat netti-tv -lähetyksensä kotoaan. Maksullinen lähetys on jatkoa Johanna Tukiaisen kesken jättämälle projektille. Niko lupaa lähetyksissä vauhdikasta menoa. Stara haastatteli Nikoa eilen.

BB-Niko on piilotellut poikaystäväänsä medialta, eikä nuorta miestä tulla ilmeisesti näkemään myöskään nettilähetyksissä. Ainakaan alkuvaiheessa.

– Tällä hetkellä käymme kiivasta kamppailua siitä tuleeko hän esiintymään lähetyksissä. Hänhän ei ole julkisuudesta tuttu ja olen vetänyt siihen aina rajan, että en ole toimittajille antanut meistä oikeastaan mitään tietoja, Niko kertoo Staralle.

– Hanke on kuitenkin pitkä, joten uskon että hän tulee ruutuun ennen pitkään. Kunhan huomaa että ei se niin kovin paha juttu ole. Mutta nyt näyttää siis siltä että hän meinaa pakoilla kameraa ja se tullaankin varmaan asentamaan niin kotiimme, että sen takaa pystyy kiertämään makuuhuoneeseen ja parvekkeelle!

Äkkipikainen ja helposti suuttuva Niko paljasti haastattelussa, että myös nettilähetyksissä tullaan näkemään hänen ja poikaystävän välisiä riitoja.

– Riitelemme pariskunnaksi aika paljon täällä kotona. Yhdessä asuminen on meille molemmille aika uutta vielä, joten voin vannoa, että riitoja tullaan näkemään ja kuulemaan, Niko kertoi Staralle.

– Lisäksi asuntoomme on useita kertoja hälytetty poliisit illanistujaisten jälkeen, sillä myöskin yleensä ihan kaveriporukalla tulee aikamoisia välienselvittelyjä. Väkivaltaa ei kuitenkaan ruudussa tulla näkemään.

Lue Nikon koko haastattelu tästä!