Beyoncen peitelty bikinilook

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Beyonce Knowles ei poseeraa kovin usein vähissä vaatteissa julkisesti. Parhaillaan Monacossa lomaileva laulaja-näyttelijä on nyt kuitenkin uskaltautunut bikineissä rannalle.

Paparazzit eivät kuitenkaan saaneet ikuistaa suosikkitähden bikinivartaloa, koska Beyonce peitti kurvinsa jättimäisellä miesten paidalla. Katso kuvat tästä.

Viime viikolla Beyonce kertoi aikovansa jättäytyä uraltaan pitkälle tauolle. Näyttelijänäkin menestystä saanut supertähti haluaa keskittyä jatkossa enemmän yksityiselämäänsä yhdessä miehensä Jay-Z:n kanssa.

– Prioriteettini ovat hiljalleen vaihtumassa. Siksi pidän mahdollisesti kahden vuoden tauon tämän kiertueen jälkeen. Olen tehnyt tarpeeksi töitä voidakseni toteuttaa sen. Me yritämme synkata kalentereitamme, ja aloin suunnitella tätä kiertuetta jo vuosi sitten varmistaakseni, että saamme myös yhteistä aikaa, Beyonce kertoi Marie Claire -lehden haastattelussa.