Natalie Portman hame korvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Natalie Portman oli otsikoissa pari päivää sitten hänen iltapukunsa paljastettua hieman liikaa presidentti Barack Obaman kutsuillallisella Valkoisessa talossa. Nyt neitokainen on kuvattu leffansa kuvauspaikalla hame korvissa.

Hesher-nimistä elokuvaa parhaillaan kuvaava Natalie Portman nähtiin hyökkäämässä teinilauman kimppuun ja kaatumassa sen jälkeen pehmeälle patjalle. Siinä tuoksinnassa supertähdeltä nousi hame korviin ja paparazzikuvaajat ikuistivat tietenkin tilanteen. Katso kuvat tästä.

Natalie Portman nähtiin viime vuonna alastomana lyhytelokuvassa Hotel Chevalier sekä Goya’s Ghost -elokuvassa. Sittemmin tähti ilmoitti ettei koskaan enää suostu alastonkohtauksiin, koska ihmiset kiinnittävät nakuiluun aivan liikaa huomiota.

– En kadu sitä elokuvana, mutta minä todella masennuin, kun puolet elokuvan arvosteluista käsitteli alastomuutta. Se sai minut ajattelemaan, ettei minun olisi sittenkään pitänyt tehdä sitä.