Kanye Westin tyttöystävä julkaisi supertähtien bilekuvat netissä – katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu hiphop-tähti Kanye West raivostui aiemmin tällä viikolla huomattuaan, että huijari kirjoitti hänen nimissään Twitter-blogia. Kanye totesi olevansa itse kuitenkin aivan liian kiireinen yhteisöpalvelun käytölle.

Nyt Kanye West on kuitenkin päätynyt samaisessa palvelussa julkaistuihin kuviin tyttöystävänsä kautta. Mallina tunnetuksi tullut Amber Rose on viihtynyt viime aikoina tiiviisti supertähden kainalossa. Hän julkaisi omassa mikroblogissaan kuvia, joissa nähdään toinen toistaan tunnetumpia supertähtiä juhlimassa.

Viime viikonloppuna New Yorkissa järjestetyissä pukujuhlissa ikuistetuissa kuvissa Kanye West ja Amber Rose juhlivat viihdemaailman kerman kanssa. Kuvissa ovat mukana heidän lisäkseen muiden muassa Madonna, Jessica Biel ja Justin Timberlake. Ainakin Madonna näyttää olevan kuvissa ”juhlatuulella”, sillä toisessa kuvassa hän kourii mallineitokaisen takapuolta. Katso kuvat tästä ja tästä.