Michael Jackson sairastui syöpään!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittilehdistön mukaan poptähti Michael Jackson on sairastunut syöpään, sillä supertähdellä on todettu ihosyöpä. Lääkärien mukaan laulajan sairaus on kuitenkin parannettavissa ja hänen uskotaan selviävän syövästään.

50-vuotiaalla popin kuninkaalla todettiin The Sun ja Daily Mail -lehtien mukaan ihosyöpä viime viikkojen aikana. Hänen ylävartalonsa ihosta ja kasvoista on löytynut siihen viittaavia solumuutoksia. Lehtien mukaan sairauden ei uskota vaikuttavan kesällä Lontoon O2 Areenalla alkavaan massiiviseen This Is It -keikkaputkeen, sillä Jackon odotetaan voivan esiintyä 50 konsertissa ilman ongelmia.

– Michaelin testit viittaavat ihosyöpään hänen vartalossaan ja lisäksi hänen kasvoissaan on soluja, jotka voivat muuttua ihosyöväksi. Hän oli ensin huolestunut, mutta lääkärit vakuuttivat hänelle, että he voivat parantaa tämän ja hän tulee toipumaan, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Michael Jackson on vaatinut, että hänen saamansa hoidot ajoitetaan siten, että ne eivät häiritse jättikeikkojen toteuttamista. Ihoaan huomattavasti vuosien aikana vaalentaneen tähden sairauden uskotaan liittyvän osittain juuri ihoa valkaiseviin tuotteisiin, sillä Yhdysvalloissa terveysviranomaiset ovat varoittaneet tällaisista sivuvaikutuksista.

Viime viikkoina lehdistössä on ihmetelty poptähden useita vierailuja Beverly Hillsissä sijaitsevalle ihotautiklinikalle ja Cedars-Sinain sairaalaan. Nyt syy vierailuihin on ilmeisesti selvinnyt. Hänen taustavoimiensa mukaan tähti on kuitenkin paremmassa kunnossa kuin koskaan.

Pari päivää sitten kaksi tanssijakokelasta kertoivat Michael Jacksonin ihon loistavan pimeässä.

– Siellä auditoriossa oli todella pimeää, mutta hänen ihonsa loisti takuuvarmasti pimeässä, Nandy McClean kertoi LA Times -lehdelle.