Hollywood-kaunottaren nakuilulle piste – kohuelokuva jäihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime päivinä verkossa on levinnyt kulovalkean tavoin valokuvat, joissa näyttelijä Mischa Barton nähdään alastomana kylpyammeessa. Kuvat ovat peräisin uudesta Assassination Of A High School President -elokuvasta. Nyt kohtausta ei tulla ilmeisesti sittenkään näkemään valkokankailla.

Bruce Willisin ja Bartonin tähdittämä elokuva on nimittäin taloustaantuman tuorein uhri, sillä leffan levittäminen on nyt pantu jäihin taloudellisten ongelmien takia. Elokuva sai ensiesityksensä jo viime vuoden puolella Sundance Film Festival -tapahtumassa ja se oli tarkoitus saada maailmalle tämän kevään aikana. Nyt julkaisupäivää ei ole voitu edes alustavasti ilmoittaa, koska tuotantoyhtiö ei ole saanut sopimusta sen levittämisestä teattereihin.

Joidenkin vielä vahvistamattomien tietojen mukaan leffan levittäjäksi alunperin sovittu Yari Film Group -yhtiö olisi ajautunut konkurssiin. Barton on vahvistanut tiedon, mutta virallista vahvistusta konkurssista ei ole.

– He eivät vain saa rahoitusta elokuvan levittämiseksi. Elokuva on jo valmis levitettäväksi, mutta julkaisupäivää ei ole päätetty ja nyt näyttää siltä ettei sitä tulla päättäämäänkään, Mischa Barton paljasti Boston.com -julkaisulle.