Beats and Stylesin murrossa korvaamaton saalis – onko sinulla havaintoja?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen danceyhtye Beats and Styles on joutunut jo toistamiseen ikävän murtovarkauden kohteeksi. Bändin pyörittämän yrityksen toimitiloihin murtauduttiin Helsingin Kalliossa viime viikon maanantaina.

Varkaat saivat saaliikseen tekniikan lisäksi myös korvaamatonta videomateriaalia. Asiasta uutisoineen Iltalehden mukaan varkaiden matkaan lähti tietokoneita, kamerakalustoa ja instrumentteja noin 20.000 euron arvosta. Kyseessä oli kuitenkin murtovarkaus eikä ryöstö, kuten joissain medioissa on virheellisesti uutisoitu.

Tämän lisäksi saaliin mukana katosi Portugalissa kuvatun musiikkivideon raakamateriaali, jonka voidaan katsoa olevan korvaamatonta materiaalia. Sitä kun ei vakuutuskorvauksetkaan tuo takaisin ilman uutta kuvausreissua. Yhtye onkin nyt luvannut omaisuuden löytämiseen johtavasta vinkistä tuhannen euron vihjepalkkion. Havainnot voi lähettää sähköpostina osoitteeseen jaakko (at) tunne.net.

Vuoden 2007 elokuussa yhtyeen toimitiloihin murtauduttiin ja tuolloin varkaiden – eikä siis ryöstäjien – matkaan lähti samaan tapaan tietotekniikan ja kuvauskaluston lisäksi myös kovalevyllä ollut Extreme Duudsonien vielä julkaisematon televisiomainos sekä Beats And Styles -yhtyeen uusi musiikkivideo, jota oli kuvattu Monacossa ja Cannesissa. Historia toistaa siis mielenkiintoisella tavalla itseään.