Koop Arponen on Suomen komein poppari

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-voittaja Koop Arponen on valittu Suomen komeimmaksi poptähdeksi viihdelehti Staran järjestämässä Mister Pop 2008 -äänestyksessä. Toiseksi sijoittui äänestyksen kaksinkertainen voittaja Antti Tuisku. Kilpailu järjestettiin nyt seitsemännen kerran.

Koop Arponen sai annetuista äänistä peräti 40 prosenttia, eli 30 019 kappaletta. Yhteensä ääniä annettiin ennätysmäisesti lähes 75 000 kappaletta. Kärkipaikasta käytiin äänestyksen alkuvaiheessa kovaa kamppailua Koop Arposen ja Antti Tuiskun välillä. Heti äänestyksen alussa kärkeen noussut Tuisku jäi lopulta toiseksi 27 prosentin äänimäärällä.

Kärkikaksikko otti pitkän kaulan muihin, sillä äänestyksessä kolmanneksi sijoittunut Pete Parkkonen sai vain 15 prosenttia äänistä. Neljänneksi komein poptähti oli äänestäneiden mielestä Sunrise Avenue -yhtyeen Samu Haber ja viidenneksi komein Lauri Tähkä.

Aiemmin keväällä Suomen kauneimman poptähden Miss Pop 2008 -tittelin vei Jenni Vartiainen, joka teki samalla hattutempun voittamalla kilpailun jo kolmannen kerran. Toiseksi sijoittui Anna Abreu ja kolmanneksi Anna Puu.

Mister Pop on vuosittainen, vakavalla leikkimielellä toteutettu äänestys maamme komeimmasta popparista. Voittajan päättävät viihdelehti Staran lukijat. Äänestäminen on maksutonta eikä edellytä rekisteröitymistä.

1. Koop Arponen, 30 019 ääntä

2. Antti Tuisku, 20 467 ääntä

3. Pete Parkkonen, 10 888 ääntä

4. Samu Haber, 6 139 ääntä

5. Lauri Tähkä, 2 042 ääntä

6. Tuomas Holopainen, 1 964 ääntä

7. Elastinen, 1 208 ääntä

8. Marko (Poets of the Fall), 1 123 ääntä

9. Theon (Lovex), 517 ääntä

10. Jonne (Negative), 501 ääntä