Mariah Careyn muhkeat rinnat pursusivat iltapuvusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Mariah Carey nähdään homssuisena sosiaalitanttana hänen uudessa Precious-elokuvassaan, jonka traileri löytyy tästä. Supertähti on parhaillaan juhlimassa suoritustaan elokuvan muiden tähtien kanssa Cannesin elokuvajuhlilla.

Miehensä Nick Cannonin kanssa uuteen 15 miljoonan asuntoon muuttanut Mariah poseerasi leffan ensi-iltajuhlissa varsin antavalla kaula-aukolla varustetussa iltapuvussa. Asun yläosa oli niin kireä, että Mariahin muhkeat rinnat eivät olleet mahtua lainkaan mukaan. Katso kuvat tästä.

Elokuvaa juhlimassa olivat mukana muiden muassa leffassakin nähtävät Lenny Kravitz, Gabourey Sidibe ja Paula Patton sekä elokuvan ohjaaja Lee Daniel. Elokuva perustuu Push-nimiseen kirjaan ja se saa virallisen ensi-iltansa 6. marraskuuta. Mariah Carey oli sinut homssuisen roolihahmonsa kanssa.

– Trailerin nähneet fanit ovat lähettäneet minulle Twitterin kautta ainoastaan hyvää palautetta. Heidän mielestään elokuva on upea. Kukaan ei ole kritisoinut ulkonäköäni. Mieheni tuki on ollut ylitsevuotavaa ja upeaa, Mariah Carey kommentoi saamaansa palautetta viikonloppuna People-lehdelle.