Mel Gibsonin nuori venäläiskaunotar jo raskaana!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin näyttelijöihin lukeutuva Mel Gibson on parhaillaan avioerokohun pyörteissä, kun hänen suhteensa venäläiseen 24-vuotiaaseen poplaulaja Oksana Pochepaan tuli viime kuussa julkisuuteen. Nyt tyttöystävän kerrotaan olevan raskaana.

Mel Gibson ei ole siis aikaillut, mikäli TMZ-julkaisun väitteet tyttöystävän raskaudesta pitävät paikkansa. Julkaisun mukaan Gibson olisi kertonut uuden kumppaninsa odotuksesta jo myös ex-vaimolleen Robynille ja heidän yhteisille lapsilleen. Pariskunta haki avioeroa 13. huhtikuuta. Oksana seurusteli aiemmin musiikkituottaja David Fosterin kanssa.

Oksana Pochepa on suhdekohun myötä noussut viihdelehtien otsikoihin ympäri maailmaa ja hänen kuvansa ovat levinneet lehtien sivuille. Pariskunta tapasi toisensa viime vuoden elokuussa, kun Oksana pestattiin työstämään musiikkia Gibsonin Edge Of Darkness -elokuvaan. Mel Gibson ja hänen vaimonsa Robyn ovat asuneet jo kolmen vuoden ajan asumuserossa, eli pariskunta on käytännössä eronnut jo vuosia sitten.