Penelope Cruz sai ruokamyrkytyksen julkkisjuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu latinonäyttelijätär Penelope Cruz on tällä hetkellä monien muiden superjulkkisten tapaan Cannesin perinteisillä elokuvajuhlilla. Neitokaisen edustusreissu loppui kuitenkin lyhyeen, kun hän sai ruokamyrkytyksen jo ensimmäisen illan juhlissa.

Cruzin oli määrä viettää koko kuluva viikko Ranskassa markkinoimassa tulevaa Nine-nimistä musikaaliaan, mutta suunnitelmat menivät uusiksi näyttelijän sairastuttua ilmeisesti Cannesin ruoasta. Elokuvapomo Harvey Weinstein kertoi asiasta lehdistötilaisuudessa maanantaina ja kertoi Cruzin tapaavan myös lääkärin.

Penelope Cruz tähdittää kyseisen musikaalin lisäksi myös Pedro Almodovarin Broken Embraces -elokuvaa, joka saa ensi-iltansa Cannesissa tänään tiistaina. Cruzin mukanaolo ensi-illassa on kuitenkin sairastumisen takia vaakalaudalla. Rob Marshallin ohjaamassa Nine-musikaalissa nähdään myös Daniel Day-Lewis ja Nicole Kidman, joten Cruzille löytyy nimekkäitä paikkaajia.