George Clooneystä tulee salamurhaaja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-komistus George Clooney kuvaa parhaillaan Miamissa seuraavaa elokuvaansa nimeltään Up In The Air. Kuvausten välipäivinä supertähti on ollut tuttu näky South Beachin klubeilla, joissa sinkkumies on viihtynyt yleensä kauniiden naisten ympäröimänä.

Nyt George Clooney on saanut jälleen uuden roolin. Hänet on nimittäin kiinnitetty A Very Private Gentleman -elokuvan miestähdeksi. Clooney esittää Martin Boothin kirjaan perustuvassa ja Anton Corbijnin ohjaamassa jännityselokuvassa salamurhaajaa, joka vetäytyy Italian maaseudulle rauhoittumaan ja maalaamaan perhosia.

Rauhallisessa kylässä entinen salamurhaaja tempautuu kuitenkin mukaan vauhdikkaisiin tapahtumiin, kun hän huomaa jonkun löytäneen hänet. Elokuvan käsikirjoituksesta vastaa Rowan Joffe ja kuvausten on määrä alkaa Italiassa ensi syksynä. Muita kiinnitettyjä näyttelijöitä ei ole vielä paljastettu.