Lama iski lujaa Hollywoodiin – useita suosikkisarjoja jyrän alle!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu näyttelijäkaunotar Christina Applegate joutuu lähiaikoina etsimään uusia töitä, sillä hänen Samantha Who? -televisiosarjansa on päätetty lopettaa. Tällä viikolla on jyrän alle jäänyt myös monia muita televisiosarjoja, joita esitetään myös Suomessa.

Uutisoimme aiemmin tänään kuinka My Name Is Earl -sarjan lopettamisesta ilmoitettiin sarjan tähdille puhelimitse eilen. Lisäksi myös Terminator : Sarah Connorin aikakirjat -sarja on päätetty lopettaa tuotantoyhtiön päätöksellä kahden tuotantokauden jälkeen.

Christina Applegaten sarja joutui kovaan käsittelyyn, sillä sarjalla olisi ollut tulevaisuutta ABC-kanavalla mikäli sen tuotantobudjetista olisi saatu leikattua puoli miljoonaa dollaria. Siinä ei olisi kuitenkaan tuotantoyhtiön mukaan onnistuttu, joten sarja päätettiin lopettaa. Cecelia Ahernin ja Don Toddin luoman komediasarjan ensimmäinen osa esitettiin Yhdysvalloissa 15. lokakuuta 2007. Sarjan loput valmiit jaksot nähdään Yhdysvalloissa kesällä.