Peppujulkkis Kim Kardashian kirmaili bikineissä rannalla – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähinnä muodokkaasta takapuolestaan ja kotivideoistaan tunnetuksi tullut Kim Kardashian on jälleen uskaltautunut aurinkoon taannoisen koomisen palamis-episodinsa jälkeen. Aurinkoon aurinkolasit päässään nukahtanut Kim paloi nimittäin kasvoistaan hauskan näköisesti.

Eilen seurapiirijulkkis Kim Kardashian kuvattiin Miamissa uimarannalla kirmailemassa ja heittelemässä amerikkalaista jalkapalloa. Hän oli sonnustautunut tyylikkäisiin ruskeisiin bikineihin. Katso kuvat tästä. Kim oli hyvällä tuulella huolimatta siitä, että vandaalit iskivät äskettäin hänen ja Kourtney-siskonsa omistamaan kauppaan Miamissa päivää ennen sen avajaisia.

Varastetun ja sittemmin julkaistun kotipornovideonsa myötä tunnetuksi tullut Kim Kardashian avioitui vuonna 2000 The Underdogs -yhtyeen tuottajatähden kanssa. Pariskunnan erottua neljän vuoden liiton jälkeen Kim pysyi edelleen viihdelehtien otsikoissa ja hän sai viime vuonna jopa oman realitysarjansa Keeping Up with the Kardashians. Viime vuonna Kim nähtiin valkokankaalla elokuvissa Disaster Movie ja Deep in the Valley sekä lisäksi Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kilpailijana.