”Cheek ole mikään hahmo tai supersankari”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen hiphop-tähti Cheek sai eilen tietää uuden Jare Henrik Tiihonen -albuminsa nousseen julkaisuviikollaan suoraan Suomen virallisen albumilistan ykköseksi. Viihdelehti Stara tapasi miehen tänään Tampereella videohaastattelun merkeissä.

Haastattelussa Cheek iloitsi historiallisesta listasijoituksestaan, sillä koskaan aiemmin ei albumilistan ykköseksi ole noussut indie-yhtiön julkaisema kotimainen hiphop-levy. Miehellä oli siis syytäkin juhlaan, sillä ykkössija tuli lopulta yllätyksenä.

– Helvetin hyvä fiilis. Mä osasin ounastella tätä kun kuulin, että levy oli lähtenyt liikkumaan hyvin. Siellä oli samalla viikolla julkaistuja kovia vastustajia, kuten Green Day, Stratovarius ja muuta. En uskaltanyt kyllä yhtään tuulettaa, mutta oli sellainen positiivinen viba siitä, Cheek kertoi Staran NettiTV:lle.

Artisti valotti haastattelussa hieman myös viidennen studiolevynsä mielenkiintoisen nimen taustoja.

– Mun edellinen levy oli Kuka sä oot? ja uusi on Jare Henrik Tiihonen. Liekeissä-biisin kautta tuli paljon uusia kuulijoita, jotka eivät edes tiedä hiphopin syvintä olemusta siitä, että artisti itse tekee sen duuninsa, kirjoittaa itse riiminsä ja seisoo juttujensa takana itse. Ajattelin, että tämä selkiyttää asiaa, et tää on sama äijä. Cheek ole mikään hahmo tai supersankari, vaan se olen minä itse.

Katso kaksiosaisen videohaastattelun ensimmäinen osa Staran NettiTV:stä tästä!