StaraVideo 135 – Cheek (osa 1/2)

StaraTV Viihde · Stara.fi

Staran NettiTV:ssä tavataan kotimainen hiphop-tähti Cheek, joka on juuri edellisenä päivänä saanut tietää uuden Jare Henrik Tiihonen -albuminsa nousseen heti julkaisuviikollaan suoraan Suomen virallisen albumilistan ykköseksi.

Cheek kertoo haastattelussa tuoreeltaan tunnelmiaan historiallisesta listauutisesta ja valottaa muutenkin nykyisiä kuulumisiaan. Lisäksi kahvin merkeissä muistellaan hieman miehen aikaisempia julkaisuja ja puidaan ikuisuuskysymystä levymyynti vs. keikkailu vs. piratismi. Tämä on ensimmäinen osa kaksiosaisesta haastattelusta.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontamme löytyy myös YouTube-sivustolta.