Idol-kisan Bikini Girl näyttäytyi uusien rintojensa kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

American Idol -ohjelman myötä oman viisitoistaminuuttisensa julkisuudessa taannoin saanut Katrina Darrell, eli tutummin Bikini Girl, pysyttelee edelleen sitkeästi julkisuuden valokeilassa. Taannoin silikonirinnat ottanut puolijulkkis teki eilen yllätysvierailun Idol-ohjelman finaaliin.

Aiemmin Darrell ei selviytynyt laulukilpailussa kovinkaan hyvin, mutta finaalijaksossa hän sai silti palkinnon. Bikini Girl palkittiin nimittäin uudella Paras asenne -palkinnolla. Pystiä noutaessaan neitokainen oli luonnollisesti jälleen bikiniasussa esittelemässä uusia aikaisempaa muhkeampia muotojaan. Katso kuva tästä.

– Ajattelin kysäistä sinulta että mitä uutta, mutta taidankin jo tietää, Idol-juontaja Ryan Seacrest totesi katsellen Darrellin rintavarustusta.

Kertomansa mukaan Katrinaa on pyydetty alastonkuviin jo useampiinkin lehtiin, mutta ainakaan vielä häntä ei ole nähty lehtien sivuilla ilman bikinejä. Äskettäin Darrell löysi myös rahastuskeinon, sillä hän ryhtyi myymään itseään monien muiden julkkisten tavoin.

Myyminen ei kuitenkaan liity prostituutioon, sillä Bikini Girl kauppaa itseään vierailemaan erilaisiin juhliin ja muihin tilaisuuksiin. Bikiniasuun sonnustautuneen neitokaisen saa vierailemaan vaikkapa syntymäpäivillä tai ravintolan avajaisissa 10.000 dollarilla.