Tässä on Britney Spearsin uuden singlen räväkkä kansi – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on parhaillaan viettämässä ansaittua lomaa Karibian aurinkorannoilla yhdessä agenttinsa ja kahden lapsensa kanssa. Upeaan bikinikuntoon laihtunut supertähti on koristanut parin viimeisen päivän ajan viihdelehtiä bikinikuvillaan.

Nyt Britneystä kuuluu lomailun lisäksi myös työrintamalta. Piakkoin Circus-kiertueensa karavaanin Euroopan puolelle rahtaava poppari julkaisee nimittäin pian myös uuden singlensä. Circus-albumin seuraavaksi singleksi on valittu Radar-kappale. Nyt singlen kansi on virallisesti julkaistu popparin omalla verkkosivustolla. Yllättävän räväkällä väriyhdistelmällä säväyttävä kansikuva löytyy tästä.

Tuoreita bikinikuvia poptähdestä löytyy puolestaan tästä. Vielä muutama kuukausi sitten popparin vartalo muistutti lähinnä raskaana olevaa naista, mutta tiivis harjoitus- ja keikkatahti ovat tuoneet näkyviä muutoksia. Rantalomallaan Spears voikin ylpeänä esitellä paparazzeille varsin sopusuhtaista bikinikuntoa.