Charlien Enkelit -leffa menetti yllättäen ohjaajansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

1970-luvun lopulla supersuosioon nousseeseen Charlien Enkelit -televisiosarjaan perustuen tehtiin kuluvan vuosikymmenen alkupuolella kaksi täyspitkää elokuvaa Charlien Enkelit ja Charlien Enkelit: Kurvit suoriksi. Nyt elokuvien ohjaaja McG on ilmoittanut, ettei halua tehdä enää uutta jatko-osaa.

Aiemmin tänä vuonna Drew Barrymore kertoi, että suunnitteilla on uusi jatko-osa suositulle elokuvalle. McG ei kuitenkaan ole enää mukana projektissa. McG, oikealta nimeltään Joseph McGinty Nichol, haluaa jatkossa keskittyä omiin tuotantoihinsa ja miehekkäämpien sci-fi -elokuvien tekemiseen.

– Pyrin kasvamaan ja työskentelemään sellaisisissa genreissä, joissa tunnen oloni mukavaksi. Aloitin Charlien Enkeleillä ja toivon uudelle jatko-osalle kaikkea hyvää. Terminator, Blade Runner ja Kubrickin leffat ovat kuitenkin elokuvia, joiden parissa vartuin, ohjaaja kertoi Mania-lehdelle.

Drew Barrymoren, Cameron Diazin ja Lucy Liun tähdittämä ensimmäinen Charlien Enkelit -leffa nosti vuonna 2000 pinnalle ohjaajan, joka ryhtyi myöhemmin myös tuottajaksi. Nicholin tuorein ohjaus on Terminator – Pelastus, joka saa myös Suomessa pian ensi-iltansa.