Huippumalli haussa -tuomari Janice Dickinson kiidätettiin sairaalaan Helsingissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime syksynä Suomessakin käväissyt entinen huippumalli ja nykyinen mallimamma ja televisiokasvo Janice Dickinson tunnetaan räväkästä tyylistään ja railakkaasta juhlimisestaan. Pari viikkoa sitten hän sekoili kännipäissään Los Angelesissa ja hyökkäsi myös paparazzien kimppuun.

Tänään Ilta-Sanomat paljastaa entisen supermallin viime syksyisen Suomen vierailun taustoja. Lehden mukaan julkkistuomari nautti sekaisin unilääkkeitä ja alkoholia, minkä jälkeen hän kaatui mallien asuttaman talon portaissa.

Paikalle kutsuttiin ambulanssi, jolla julkkisneitokainen kiidätettiin sairaalaan. Nelosen kotimaisten ohjelmien päällikkö Mikko Silvennoinen vahvisti asian.

– Kuulin puhelimeen, kuinka Janice karjui ja mölisi, joten ajattelin, ettei hänellä ole ainakaan hengenhätää. Kun Janice oli sairaalassa yön yli, pelkäsin tietysti hänen tilansa puolesta, mutta myös mahdollisia lakijuttuja, Silvennoinen vahvisti Ilta-Sanomille.