Supermalli Bar Refaeli tihkuu seksiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Leonardo DiCaprion kanssa nykyisin seurusteleva supermalli Bar Refaeli on jälleen poseerannut seksiä tihkuvissa kuvissa monenlaisissa asukokonaisuuksissa. Nyt mallikaunotar nähdään niin bikineissä kuin kauluspaidassakin.

Taannoin arvostetun Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kannessa poseerannut Bar Refaeli lukeutuu nykyisin maailman suosituimpiin bikinimalleihin. Katso kuvat tästä. Taannoin hän sai kunnian poseerata bikineissä jopa kokonaisen lentooneen kyljessä, ja luonnollisesti kone nimettiin ”maailman seksikkäimmäksi lentokoneeksi”.

23-vuotias israelilaissyntyinen Refaeli aloitti mallinuran jo kahdeksan kuukauden ikäisenä taaperona, mutta ammatiksi se muodostui vasta 15-vuotiaana. Sittemmin hän on koristanut lukuisten tunnettujen muotilehtien kansia Elle-lehdestä Sports Illustratediin. Vuonna 2005 Bar Refaeli kokeili siipiään myös näyttelijänä Pick Up -nimisessä saippuasarjassa. Viime aikoina hän on tehnyt hyväntekeväisyyttä yhdessä supermalli Petra Nemcovan kanssa.