Hiphop-moguli Jay-Z vahvisti eronsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Jay-Z on vahvistanut viime päivinä liikkuneet sitkeät huhut, joiden mukaan hän on eronnut Def Jam Records -levy-yhtiöstä. Hän oli aiemmin myös yhtiön toimitusjohtaja.

Jay-Z, oikealta nimeltään Shawn Carter, totesi pestinsä hiphop-musiikkiin keskittyneen legendaarisen levy-yhtiön leivissä olleen hänelle ainutlaatuista ja tyydyttävää aikaa. Ero maksoi tähdelle viisi miljoonaa dollaria, sillä eron yhteydessä hän osti takaisin itselleen oikeudet seuraavaan albumiinsa The Blueprint 3, joka olisi ollut hänen voimassa olleen sopimuskautensa viimeinen levy.

Suomessakin viime kesänä konsertoinut hittiartisti korosti, että hänen eroonsa ei liity mitään negatiivisia asioita ja että hän on edelleen hyvissä väileissä ”perheeseen kuuluvien” Def Jam -johtajien Doug Morrisin ja Antonio ’LA’ Reidin kanssa, RapRadar.com uutisoi. Jay-Z julkaisi Def Jamin leivissä yhteensä yhdeksän albumia. Jatkossa hän tekee yhteistyötä viihdeyhtiö Live Nationin kanssa.