Minne Verne Troyer katosi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkisten Big Brother -ohjelmassa äskettäin hyvin menestynyt näyttelijä Verne Troyer on tullut tutuksi myös muiden muassa Auston Powers -elokuvien Mini-Me -roolistaan.

Maailman tunnetuin lyhytkasvuinen julkkis on parhaillaan ”maailman kaikkien muiden superjulkkisten” tavoin Cannesin elokuvajuhlilla. Kuluneella viikolla myös Verne Troyer osallistui julkkiksia pullistelleeseen Cinema Against AIDS 2009 -gaalaan.

Paikalle saapuessaan Troyer onnistui kuitenkin maastoutumaan yllättävällä tavalla punaisella matolla, joka olikin tällä kertaa musta. Näyttelijän musta mini-smokki nimittäin hädin tuskin erottui mustaa mattoa vasten. Katso kuva tästä.

Taannoin Playboy-malli Genevieve Gallen paljasti intiimejä yksityiskohtia hänen ja Troyerin seksielämästä.

– Olin yllättynyt, kun näin hänet ensimmäisen kerran alastomana. Odotin hänen olevan “paremmin varusteltu”, mutta hänen vartalonsa on pieni joka puolelta. Meidän piti olla luovia, mutta joogakokemusteni avulla sain hänet asentoihin, joissa saimme homman toimimaan, Genevieve kertoi News Of The World -lehdelle.