Pitihän se arvata: Amy Winehousen comeback taas kiville

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huumeongelmasta alkoholiongelmaan vaihtanut brittipoppari Amy Winehouse on jälleen kerran perunut comeback-keikkansa. Supertähden oli määrä nousta lavalle Shepherd’s Bush Empiressä Lontoossa jo 31. toukokuuta

Peruuntuminen ei tullut yllätyksenä, sillä hänen edellinen paluukeikkansa päättyi Karibialla siihen, että yleisö buuasi tähden lavalta. Muutama päivä sitten laulaja joutui kaiken lisäksi juopottelunsa takia sairaalahoitoon.

25-vuotias Amy Winehouse oli kiinnitetty levy-yhtiö Islandin 50-vuotiskonsertin pääesiintyjäksi, mutta brittifanit joutuivat jälleen kerran pettymään idolinsa toilailuihin. Tällä kertaa peruuntumisen syynä oli se, että keikka olisi ollut hänelle ”henkisesti kivulias”.

Lähipiirin mukaan laulaja ei halua kokea samaa kuin St. Lucian katastrofaalisella keikalla aiemmin tässä kuuussa. Paluukeikan peruuntuminen oli aavisteltavissa jo muutama päivä sitten.

– Amy voisi peruuttaa keikkansa vaikka heti. Hän ei kykene tekemään sitä. Keikasta ei olisi hyötyä vaikka hän tekisikin sen, koska siitä tulee joka tapauksessa kaaos. Hän ei ole valmis siihen, mikä nähtiin jo festivaaleilla, ystäväpiiristä kerrottiin The Sun -lehdelle.