Jenson Buttonilla supermallitason tyttöystävä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monacon Formula 1 -osakilpailussa sunnuntaina jo kauden viidennen voittonsa ajanut Brawn-tallin Jenson Button esitteli samana iltana järjestetyissä valtiopäämiestason voitonjuhlissaan tyttöystävänsä Jessica Michibatan prinssi Albertille ja tämän puolisolle Charlene Wittstockille.

24-vuotias japanilaissyntyinen Jessica Michibata poseeraa työkseen bikini- ja alusvaatemallina. Kotimaassaan hyvin tunnettu kaunotar on poseerannut muiden muassa Evianille, Luxille, Uniqlolle ja Reebokille. Voitonjuhlissa hän oli sonnustautunut Herve Legerin asuun ja Christian Louboutinin korkokenkiin. Katso kuvat tästä.

Tammikuusta saakka seurustellut pariskunta nähtiin varikkoalueella kisaviikonlopun aikana usein läheisissä tunnelmissa. Voiton jälkeen pariskunta sai hädin tuskin pidettyä näppinsä erossa toisistaan. Michibatan äiti on japanilainen ja isä on espanjalaistaustainen argentiinalainen.

Monacossa Jenson Buttonia kannustamassa oli myös hänen äitinsä Simone. Aiemmin Jenson on seurustellut esimerkiksi malli Florence Brudenell-Brucen sekä näyttelijä Louise Griffithsin kanssa.