Kohukaunottaret DJ-keikalla Helsingissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset kohukaunottaret Anne-Mari Berg ja Big Brother -ohjelmassa taannoin kisaillut BB-Kadi Kaljula nähdään lähiaikoina levypöydän takana, kun molemmat esiintyvät DJ-keikalla Helsingissä.

Neitokaisten musiikkivalintoja saadaan kuunnella Bangkok by Night -klubilla torstaina 28. toukokuuta järjestettävässä MyMusic-tapahtumassa. Tarkoituksena on, että molemmat soittavat noin tunnin setit omasta levyhyllystään löytyviä suosikkilevyjään.

Nykyisin mallina ja juontajana toimiva entinen Miss Elimäki -kilpailun voittaja Anne-Mari Berg, eli AMB, on tullut tutuksi muiden muassa taannoisesta kissatappelustaan Martina Aitolehden kanssa. Tapausta on puitu oikeudessa saakka. Viime viikolla hän nousi otsikoihin sanasodalla muiden julkkisneitokaisten kanssa.