Kohuväite: Kanye West ja Rihanna yhdessä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina ahkeran juhlimisensa merkeissä otsikoissa usein ollut Rihanna on nyt joutunut uuden suhdekohun keskipisteeksi. Vain muutama päivä sitten hänen väitettiin seurustelevan hiphop-tähti Draken kanssa, mutta mies kiisti suhteen.

Nyt Rihanna kun kuvattu New Yorkissa poistumassa Kanye Westille kuuluvasta asunnosta, minkä johdosta viihdelehdet epäilevätkin supertähdillä olevan jonkinlaista vispilänkauppaa keskenään. Poistuessaan Rihanna oli sonnustautunut näyttävään pieneen mustavalkoiseen mekkoon ja korkeaan kampaukseen. Katso kuva tästä.

Uusia suhdehuhuja on nostattanut myös tieto siitä, että Kanye West erosi äskettäin malli-tyttöystävästään Amber Rosesta, joka julkaisi pariskunnan bilekuvia Twitter-blogissaan. Eron syyksi kerrottiin kuitenkin kuvien sijaan pettäminen, sillä Amber oli lehtitietojen mukaan pettänyt Westiä hiphop-tähti Cassidyn kanssa. Nainen on kuitenkin kiistänyt edes tuntevansa kyseisen artistin.