Menehtyneen SIG-Inkisen bänditoverit: ”Tilanteessa on pelkästään häviäjiä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

SIG-yhtyeen huhtikuun lopussa kadonnut laulaja Matti Inkinen on tänään puoliltapäivin löydetty menehtyneenä Raisionlahden alueelta. Hieman ennen suru-uutisen julkituloa Inkisen yhtyetoverit päivittivät yhtyeen verkkosivustolle surumielisen viestin. Bändin jäsenet vierailivat lauantaina RaisRock-tapahtumassa.

– Pihalla oli SIG:n keikkabussi, josta monet huolestuneet kyselivät Matti Inkisen tilanteesta. Keikkabussin tunnelma oli surullinen ja kaihoisa, välillä myös toiveikas. Mattia paikalle kaipasivat yleisön ja orkesterijäsenten lisäksi RaisRockin esiintyvät muusikot, verkkosivustolla kirjoitettiin.

Inkisen yhtyetoverit antoivat kirjoituksessaan kovaa kritiikkiä asiasta uutisoineille lehdille.

– Tämän hetken tilanteen mukaan Matti Inkisen katoamiseen liittyvässä kokonaisuudessa on pelkästään häviäjiä; omaiset, ystävät, suomalainen pop-musiikki sekä vielä erikseen mainittuna Seiskan ja Iltalehden loukkaava uutisointi. Tämän havaitsi selkeästi myös lauantaina Raisiossa. Voittajia ei näköpiirissä ole.