Jaime Pressly uhmasi sikainfluenssaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisillekin My Name Is Earl -televisiosarjasta tuttu Jaime Pressly, josta käytetään joissain yhteyksissä myös nimeä Jamie Pressly, kuvattiin viikonloppuna viettämässä aurinkolomaa Meksikossa yhdessä miesystävänsä kanssa.

Suosikkisarjan lopettamisesta ilmoitettiin viime viikolla, ja asiaa sulatellakseen 31-vuotias kaunotar suuntasi etelänlomalle Cabon lomakohteeseen. Kuvien perusteella pariskunnan ohjelmassa oli pääasiassa auringonpalvontaa. Katso kuvat tästä.

Pari vuotta sitten Jaime Pressly sijoittui maailman seksikkäimpien naisten listalla sijalle 52. Hän erosi viime marraskuussa Dj Eric Cubichesta ja oli jo nyt löytänyt rinnalleen uuden komistuksen lomaseuraksi.

My Name Is Earl -sarjan ensimmäinen osa nähtiin Yhdysvalloissa 20. syyskuuta 2005 ja viimeinen osa esitettiin reilu viikko sitten 14. toukokuuta 2009. Edellämainittujen tähtien lisäksi ohjelmassa nähtiin muiden muassa Jaime Pressly, Eddie Steeples ja Nadine Velazquez.