Jessica Biel haluaa laulajaksi – mitä mieltä olet tästä esityksestä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla näyttelijä Jessica Biel valitti kuinka häntä ei oteta elokuvapiireissä vakavasti liiallisen seksikkyytensä ja poptähti-poikaystävänsä Justin Timberlaken takia. Nyt hän on liittynyt musiikkiurasta haikailevien näyttelijöiden alati kasvavaan joukkoon.

– Kukaan ei varmastikaan tiedä, että aloitin urani musiikkiteatterissa esittäen Annieta ja The Sound Of Musicia. Halusin olla Whitney Houston. Se oli unelmani, Jessica Biel kertoi Parade-lehden haastattelussa.

Jessica Biel on jo nyt levyttänyt, sillä hän laulaa Kevytkenkäinen-elokuvan soundtrack-levyllä kappaleen Mad About The Boy. Esimerkiksi julkkisbloggari Perez Hilton tyrmäsi neitokaisen taidot jo tuoreeltaan. Katso Jessican lauluesitys videona tästä tai artikkelin alta. Myöhemmin tänä kesänä Biel esiintyy myös Hollywood Bowl -areenalla Guys and Dolls -musikaalissa.