The Giant Leap julkaisee uuden albumin syyskuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen pop-rock-yhtye The Giant Leap on parhaillaan studiossa nauhoittamassa syyskuussa julkaistavaa uutta pitkäsoittoaan. Albumin ensimmäinen single on Beautiful Goodbye. Kappale kertoo hulluksi tulemisesta, riippuvuudesta ja näiden asioiden tajuamisesta.

– Meille Beautiful Goodbye -biisi avasi oven toiseen levyyn ja sen tekemiseen. Bändillä on hirveä hinku kehittyä ja mennä eteenpäin ja mun mielestä se kuuluu uudella levyllä jo nyt vaikka hommaa on vielä jäljellä, kertoo yhtyeen laulaja Sebastian Rejman.

The Giant Leap tuli tutuksi debyyttialbumi Another Day Rising myötä. Yhtye julkaisi levyltä menestyksekkäät radiosinglet All In My Head, Somebody Else ja Remember. Yhtye oli vuoden 2008 Suomen keikkailevimpia artisteja ja he saivat EMMA-ehdokkuuden Vuoden Yhtyetulokas -sarjassa.

Katso yhtyeen videohaastattelu tästä.