StaraVideo 45 – The Giant Leap

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran videopodcastissa tavataan Emma-gaalan tunnelmissa The Giant Leap -yhtyeen kolmikko, joka kertoo tuoreita kuulumisiaan ja muistelee upeasti sujunutta viime vuottaan. Samalla yhtye valottaa hieman suunnitelmiaan Keski-Euroopan valloituksen osalta.

Vuoden kotimainen tulokas -palkinnon saajaksi ehdolla ollut The Giant Leap veikkasi Lauri Tähkän putsaavan palkintopöydän, ja pojat osuivatkin oikeaan. Sebastia, Petri ja Sami valottavat Staralle samalla hieman myös legedaaristen Emma-jatkojen ohjelmaa.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontamme löytyy myös YouTube -sivustolta.