Yhtyeen koskettava viesti SIG-Inkiselle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen lähes kuukauden kateissa olon jälkeen menehtyneenä Raisiosta löytynyt Matti Inkinen jätti aukon suomalaiseen popmusiikkiin. Suosikkilaulajan poismenon johdosta yhtyeen muut jäsenet ovat julkaisseet yhtyeen verkkosivuilla koskettavan muistokirjoituksen.

– Matti Inkinen oli viihdyttäjä, hyvän huumorintajun ja tilannekomiikan taitaja. Hän oli myös monessa asiassa erilaisten ratkaisujen mies – olipa kyseessä musiikin teko tai oikeastaan mikä tahansa juttu. SIG:n keikkamatkoilla oli lähes poikkeuksetta iloinen tunnelma, yhtye muistelee.

– Matti Inkinen oli hyvä mies, joka on välittänyt musiikillaan ja valoisella olemuksellaan unelmia, lohdutusta ja iloa moniin koteihin yli 30 vuoden ajan. Moneen rakkaustarinaan on tavalla tai toisella liittynyt Matti Inkisen tekemä musiikki. Matti on mies, joka on työnsä puolesta auttanut muita ja pelastanut jopa ihmishenkiä.

Koko viesti löytyy tästä.

29. huhtikuuta kadonnut Matti Kalevi Inkinen löydettiin menehtyneenä Raisionlahden alueelta puoliltapäivin 25. toukokuuta. Vuonna 1958 syntynyt laulajatähti oli kuollessaan 50 vuotias. Hän olisi täyttänyt ensi maanantaina 51 vuotta.